Meny Stäng

Vägledare

Susanne Bohlin

Susanne Bohlin

Jag ändrade min livsväg efter att ha hamnat i en kris. Igår läste jag en artikel som handlade om posttraumatisk tillväxt, ett tillstånd där individen efter en påfrestning tenderar att ändra sina val och mer riktas mot att inspirera och stötta andra. Jag kände mycket väl igen mig i den beskrivningen.

Efter min kris har jag ägnat mig åt personlig utveckling på olika vis. Jag arbetar inte så mycket och ägnar istället min tid åt att utforma hur jag vill leva framöver. Jag prioriterar välmående och frihet. Jag är socionom i botten, utbildar mig nu till psykoterapeut och jag erbjuder skrivterapi och mindfulness-coachning samt även relaxresor till Thailand.

Amanda Bigrell

Ibland har jag sagt att jag är född utbränd. Som tur är har det också funnits positiva inslag i min uppväxt och mitt liv. Det har gett energi att försöka hitta lösningar på det som inte fungerat. Ibland har det snarast handlat om att ta reda på vad jag ens vill. När en hittar det, en riktning att ta sig fram emot, kommer också lösningar. Många saker som tycks små i det stora hela kan ändå ha stor påverkan i livet och vardagen.

Jag är grafisk formgivare, illustratör och kreatör. Som egen företagare har jag gått min egen väg, hittat sätt att fungera. Det finns alltid utrymme för förbättring. Jag behöver också affirmationspyssel! Det hjälper mig att hitta inspiration, arbetsglädje, livsglädje och mening.