Meny Stäng

Workshop i affirmations­pyssel

Vi möjliggör för dig att i sällskap av andra formulera vad du vill ska få fokus i ditt liv, på kort och lång sikt. Vi tillhandahåller miljön, materialet och inspiration.

Så här går det till

Inför workshopen får du en liten övning att göra i förväg. Det ger dig en ingång, och startar processen att hitta fokus och inriktning, så att du får ut ännu mer av workshopen.

Workshopen inleds med en vägledd meditation som grundar oss i våra kroppar. Genom att släppa fram vår kreativitet kan vi bli vägledda av vårt inre. Vi skapar prestationslöst, var och en i sin process.

Vi dukar upp med material i många färger och former, och du kan frossa i kulörer, former, tidningar, bokmärken, stickers, pennor, penslar, glitter, stämplar… Enklare fika finns också tillgängligt hela kvällen/dagen.

Vi tillhandahåller allt material du kan behöva. Det finns papper i olika storlekar, färger och mönster att skapa på. Har du något särskilt du vill använda, som redan urklippta bilder som talar till dig, eller ett foto på dig själv, så ta gärna med det. Kanske vill du ta med dig en vacker anteckningsbok?

Vi ger dig friheten att skapa själv, eller använda de övningar och exempel vi tagit fram för den som behöver tydliga steg att följa, eller bara behöver inspiration för att komma igång.

Vi möjliggör för dig att i sällskap av andra formulera vad du vill ska få fokus i ditt liv, på kort och lång sikt. Vi tillhandahåller miljön, materialet och inspiration.

Du kan delta en gång, några gånger eller regelbundet om du vill fortsätta din process i ett kreativt sammanhang bland likasinnade.

Välkommen!
Susanne & Amanda

Skapa i sällskap!

Pysselbild
Att pyssla och fokusera tillsammans med andra är inte bara trevligt, utan stärker också dina affirmationer och underlättar att se möjligheter när de dyker upp.